inici contacte avís legal
Dilluns, 24 de Setembre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Comença la tercera fase de les obres de Can Jaumira de Torelló
Obres - Torelló - 08/01/2018

Es reprenen les obres de Can Jaumira després de les festes de Nadal. Concretament s'iniciarà la tercera fase que implicarà tallar el carrer Manlleu, a l'alçada del carrer Cònsol. D'aquesta manera a partir d'aquest dilluns no es podrà circular pel carrer Manlleu i mentre durin les obres, s'habilitaran itineraris alternatius convenientment senyalitzats.

L'actuació ha de permetre minimitzar l'impacte de les pluges sobre aquesta zona ja que s'augmentarà de manera significativa la capacitat hidràulica de la xarxa de clavegueram. Per assolir aquest augment de capacitat s'instal?larà una nova canonada entre el carrer del Cònsol i el carrer Diputació, que recollirà els cabals que actualment vehiculen les canonades existents en aquest punt. Les obres van a càrrec de Construccions Icart i tenen un cost que frega els 200 mil euros.

A més de les afectacions sobre el trànsit, també s'han hagut de modificar els itineraris del bus i la ubicació d'algunes parades. En sentit Vic, el bus passarà per l'avinguda Pompeu Fabra, carrer Collsacabra, plaça Joanot, carrer Congost, carrer Colomer i carrer Manlleu. En sentit Borgonyà, passarà del carrer Manlleu, cap a l'avinguda Rosselló, carrer Congost, carrer Colomer, carrer Damians, carrer Estudis i carrer Prat de la Riba.

Pel que fa a les parades, en sentit Vic, la del carrer Puigdassalit es trasllada al carrer Collsacabra. I en sentit Borgonyà, la parada del carrer Diputació passa al carrer Damians; la del carrer Manlleu es substitueix per una parada a l'avinguda del Rosselló. I canvia de cantó la parada de la plaça Germà Donat. Per alguns carrers per on passarà el bus hi haurà limitacions d'aparcament.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Imagine Dragons
Natural
2
Veil
What Happens Next
3
Mala Rodriguez & Stylo
Contigo
4
The Black Eyed Peas
Big Love
5
Paula Valls
Monsters
6
Paul Mc Cartney
Fuh You
7
Ariana Grande
Breathin
8
Lana del Rey
Venice Bitch
9
The Struts & Kesha
Body Talks
10
Muse
Something Human
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56