inici contacte avís legal
Dimarts, 16 de Gener de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

La Vall del Ges, a punt per l'arribada dels Reis d'Orient
Infància - Vall del Ges/Orís - 05/01/2018

La Vall del Ges ja ho té tot a punt per rebre aquest divendres al vespre els tres Reis de l'Orient. A Torelló Ses Majestats arribaran al voltant de ¾ de 7 de la tarda a l'estació de trens. Des de les 4 de la tarda, l'herald Ali Ben Said ja desfilarà pels carrers del municipi per conduir els infants amb el fanalet cap a l'estació. Com a novetat, el rei Gaspar estrenarà el seu nou tro a la carrossa. Tal com expliquen des de l'organització, "es completa la fase de remodelació que quedava pendent" i es preveu de cara els propers any, renovar el tro de Melcior i Baltasar. Els tres reis estaran acompanyats per una comitiva reial formada per un centenar de persones. La rua arribarà fins a la Casa de la Vila, on es farà el discurs.
Per la seva banda, els tres Reis de l'Orient arribaran a les 6 de la tarda pels Camps a Sant Vicenç. Com a novetat, Ses Majestats s'aturaran a la plaça de l'ajuntament i els Reis pujaran al balcó del consistori per saludar als infants. Després de passar per l'església, es dirigiran al pavelló municipal per rebre els nens i nenes. Al voltant de 2/4 de 8 del vespre, els tres Reis aniran fins a l'església de Vilaseca per donar els regals als assistents. Més tard, a les 8 del vespre, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Borgonyà pel carrer Escòcia i es dirigiran al teatre després de visitar l'església. Pel que fa Sant Pere, Ses Majestats tornaran a arribar per la carretera de la Vola a les 7 del vespre.

Finalment, Orís rebrà els Reis de l'Orient als domicilis que ho hagin sol·licitat prèviament. Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran les cases del municipi dissabte 6 de gener durant tot el matí per entregar els regals. La iniciativa torna a comptar amb la col·laboració de la comissió de Reis de Sant Quirze de Besora, que cedeix el vestuari.La Vall del Ges, a punt per l'arribada dels Reis d'Orient


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Còctel matí
1
Bruno Mars & Cardi B
Finesse ( remix )
2
Justin Timberlake
Filthy
3
Bunbury
Cuna de cain
4
Manic Street Preachers
International Blue
5
Camila cabello
Never be the same
6
Vega
Sally
7
Ed Sheeran & Beyonce
Perfect
8
Mika
It?s my house
9
The Killers
Run for cover
10
Taylor Swift
Call It what you want
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56