inici contacte avís legal
Dilluns, 24 de Setembre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Finalitza el tram de l'itinerari de vianants i bicis de Sant Pere
Obres - Vall del Ges - 11/12/2017

La primera fase del projecte de l'itinerari per a vianants i ciclistes de les carreteres BV-5224 i BV-5228 i que ha d'unir les tres poblacions de la Vall del Ges ja està pràcticament acabada. Es tracta de l'itinerari que comprèn el tram entre el polígon de la Guàrdia de Sant Pere fins a la Fontsanta i el pont de l'Aníjol. Per acabar de finalitzar l'actuació faltarà instal·lar la il·luminació. Les obres han tingut un cost de més 130.000 euros que ha finançat íntegrament la Diputació de Barcelona. Segons explicava l'alcalde de Sant Pere i diputat d'Infraestructures i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, la idea és fomentar "itineraris per a vianants i que es pugui transitar a peu o amb bicicleta" per tal d'anar cap "a un nou concepte de mobilitat".

El projecte, de 2.430 metres, comptarà amb tres fases més. La segona contempla la variant que va des del carrer Progrés, on s'hi construirà una rotonda, fins a la de Can Peix, el punt en què s'enllaça Sant Vicenç amb la variant de la C-37. Aquesta serà la més costosa amb un pressupost de prop d'un milió d'euros.

La quarta i última fase connectarà l'itinerari que s'ha finalitzat ara fins a la rotonda de Can Peix i el ramal que va des de la carretera fins a l'Avinguda del Castell de Sant Vicenç.EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Imagine Dragons
Natural
2
Veil
What Happens Next
3
Mala Rodriguez & Stylo
Contigo
4
The Black Eyed Peas
Big Love
5
Paula Valls
Monsters
6
Paul Mc Cartney
Fuh You
7
Ariana Grande
Breathin
8
Lana del Rey
Venice Bitch
9
The Struts & Kesha
Body Talks
10
Muse
Something Human
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56