inici contacte avís legal
Dimarts, 16 de Gener de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

La biblioteca Dos Rius inaugurarà dijous l'exposició 'Escoles d'altres móns'
Ensenyament - Torelló - 16/11/2017

'Escoles d'altres móns' és el nom de l'exposició que s'inaugurarà aquest dijous a la Biblioteca Dos Rius de Torelló. Es tracta d'un projecte educatiu de sensibilització vers el dret a l'educació i les desigualtats socials a partir de 50 fotografies del fotoperiodista Kim Manresa, que apropen a escoles, mestres i alumnes de més de 30 països d'arreu del món. Representa un instrument idoni per millorar els nostres pobles i ciutats i per construir una consciència cívica i ciutadana. És una exposició itinerant de la Diputació de Barcelona amb l'objectiu de donar suport als ens locals en l'àmbit de la corresponsabilitat educativa i aprofundir i conscienciar la població sobre valors com ara el dret a l'educació, la solidaritat, la tolerància i la diversitat. Des de l'any 2006 compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i des d'aleshores ha pogut exhibir-se en més de 80 municipis de la demarcació.

16 de les 50 fotografies de la mostra serveixen de base per treballar a les aules i aprofundir en els valors de la solidaritat, la inclusió i la importància de l'educació, les escoles i els professors. L'exposició, sota el comissariat de l'escriptor salvadorenc Carlos Ernesto García, porta a reflexionar al voltant del dret de totes les persones a l'educació com a eix principal per poder desenvolupar-se davant les injustícies i les desigualtats socials, amb el convenciment que només es poden eradicar per mitjà de l'educació i, alhora, amb l'exigència que aquesta sigui una prioritat de les administracions públiques i dels organismes internacionals.

L'acte inaugural es farà dijous a les 7 de la tarda i estarà presidit pel diputat del Servei d'Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, l'alcalde de Torelló, Santi Vivet i el regidor d'Ensenyament, Marc Fontserè.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Còctel matí
1
Bruno Mars & Cardi B
Finesse ( remix )
2
Justin Timberlake
Filthy
3
Bunbury
Cuna de cain
4
Manic Street Preachers
International Blue
5
Camila cabello
Never be the same
6
Vega
Sally
7
Ed Sheeran & Beyonce
Perfect
8
Mika
It?s my house
9
The Killers
Run for cover
10
Taylor Swift
Call It what you want
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56