inici contacte avís legal
Dijous, 19 d'Octubre de 2017
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

La plaça Nova de Torelló acollirà dijous el 47è Aplec de Tardor
Cultura - Torelló - 11/10/2017

L'Agrupació Sardanista de Torelló organitza el 47è Aplec de Tardor i concurs de colles improvisades que se celebrarà dijous a partir de dos quarts de cinc de la tarda a la plaça Nova. L'audició anirà a càrrec de les cobles Els Casenoves del Rosselló i Jovenívola de Sabadell. La sardana de conjunt serà 'Batuc de roure' de Xavi Pinyol acompanyada de batucada amb Valltucada de Torelló, segons explica un dels membres de l'Agrupació, Gregori Cordero.

Una de les sardanes que es podran escoltar durant el concurs de colles improvisades són 'Joiós centenari' de Lluís Pujals. Pel que fa el repertori de la cobla Els Casenoves estarà format entre altres per 'El campanar de Breda' de Miquel Tudela, 'L'encís del Ripollès' de Josep Coll o 'El Bell Penedès' de Josep Saderra. I la Jovenívola de Sabadell interpretarà sardanes "de compositors més actuals" com 'Maria' de Josep Saderra o 'El meu ball' de Vilarassau.

Aquest any la diada sardanista torellonenca s'avança un dia. I és que aquest dimecres Xavi Pinyol oferirà la xerrada ?Mirant al meu voltant. Tible i sardanes' a les 8 del vespre a la Biblioteca Dos Rius.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Còctel matí
1
Neuman
Dizzy
2
Morrisey
Spent the day in the...
3
The Killers
Run for cover
4
Bunbury
La actitud correcta
5
Imagine Dragons
Whatever It Takes
6
Vetusta Morla
Te lo digo a ti
7
Foo Fighters
The Sky is a Neighborhood
8
Beck
Up all night
9
Taylor Swift
Ready for It
10
Lorde & Khalid
Homemade Dynamite
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56