inici contacte avís legal
Diumenge, 18 de Març de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Convoquen la sisena edició del concurs d'espots per a la no violència masclista
Polítiques d'Igualtat - Osona - 11/10/2017

Es convoca el VI concurs d'espots per a la no violència masclista 2017 que organitza l'Oficina del VicDones-SIAD Osona, SIAD Manlleu, Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Torelló i la Mancomunitat La Plana. Hi poden participar tots els majors de 16 anys, ja sigui individual o col·lectivament. La realització de l'espot ha de tenir una durada màxima de 30 segons amb continguts que "poden ajudar a sensibilitzar la població sobre les violències masclistes i a difondre uns valors que fomentin una societat igualitària, justa i lliure de violències", segons explica la tècnica de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Torelló, Maria Villegas.

Les obres es poden presentar fins l'1 de desembre i hi haurà dos premis de 500 i 300 euros respectivament. Pel que fa el jurat estarà format per persones vinculades a l'àmbit de la igualtat i la no discriminació, l'audiovisual i l'associacionisme de la comarca. Es valoraran aspectes com els criteris de comunicació no sexista, el contingut vinculat a la temàtica del concurs, la creativitat i l'originalitat audiovisual. La deliberació i entrega dels premis es donarà a conèixer el 12 desembre.
El concurs s'emmarca en la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la violència vers les dones.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Ona Musical
1
Texxcoco
Velvet Love
2
Imagine Dragons
Next to me
3
Mow
Lizard Party
4
Dua Lipa
Idgaf
5
Sting & Shaggy
Don?t make me wait
6
The Chainsmokers
Sick Boy
7
Carlos Sadness
Semistransparente
8
Manic Street Preachers
International Blue
9
Sia & David Guetta & Afrojack
Helium
10
Bruno Mars & Cardi B
Finesse ( remix )
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56