inici contacte avís legal
Dijous, 19 de Juliol de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Perquè no ens fotin el Tren busca la complicitat de l'Ajuntament d'Olot perquè l'estació de Torelló sigui la de referència de la Garrotxa
Transport - Torelló - 10/08/2017

El col·lectiu Perquè no ens fotin el Tren ha fet un pas més en el procés per determinar Torelló com l'estació de referència per la Garrotxa. Ho va fer dimarts en una trobada amb el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Olot, Josep Berga. Després que el passat mes de febrer el consistori olotí aprovés la moció del col·lectiu sobre la millora de la línia R3 i el reconeixement de l'estació de Torelló, Glòria Francolí, una de les portaveus de Perquè no ens fotin el Tren, va mantenir una trobada per fer un seguiment de les actuacions acordades. Concretament, la moció demanava instar el departament de Territori i Sostenibilitat articular un servei de bus que connecti els municipis de La Garrotxa i l'estació de Torelló de forma coordinada amb els horaris dels trens. Francolí comenta que "des del grup som conscients que és un punt molt complicat" però a la trobada va posar èmfasi que "Torelló està fent passos en aquest sentit". La portaveu va traslladar a Josep Berga la realitat del projecte de l'aparcament de l'estació, en què Adif ja ha confirmat la cessió del terreny a l'Ajuntament de Torelló. A la vegada, va explicar el projecte de senyalització de l'estació a la rotonda que dóna accés al polígon industrial Mas les Vinyes i a Sant Vicenç i Sant Pere. Francolí assegura que el tinent d'alcalde es va mostrar "sorprès"i va rebre "positivament les actuacions". De fet, es va acordar una trobada entre l'Ajuntament de Torelló i el Consell Comarcal de la Garrotxa de cara el mes de setembre per veure l'espai de l'aparcament i la ubicació de les senyalitzacions així com "començar a establir possibles estratègies".

En una segona part, es va explicar la tasca que ha realitzat el col·lectiu durant el mes de juliol per buscar complicitats entre els ajuntaments de Ripoll, Sant Quirze i Manlleu. Es tracta d'una campanya conjunta per fomentar l'ús del tren i promocionar el nou comboi de la línia R3 que surt de Ripoll a 2/4 de 6 del matí i arriba a Barcelona a 2/4 de 8. De fet, Perquè no ens fotin el Tren s'ha desplaçat amb el mateix mitjà a les tres poblacions i cada consistori ha mostrat el seu suport en la creació de la campanya que liderarà l'Ajuntament de Torelló.

El col·lectiu Perquè no ens fotin el tren mantindrà una reunió amb el consistori torellonenc aquest mes de setembre per explicar la tasca que s'ha realitzar durant aquest dos mesos.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Còctel matí
1
Macaco
Valientes
2
Dan Reynolds & Hans Zimmer
Skipping Stones
3
Arianna Grande
God is a woman
4
The Carters
Apeshit
5
Justin Timberlake
Soulmate
6
Kodaline
Shed a tear
7
Sean Paul & Ellie goulding
Bad Love
8
Florence & the machine
Hunger
9
Drake
Don?t matter to me
10
Lenny Kravitz
Low
Pescabirres 2018
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56