inici contacte avís legal
Dimecres, 20 de Setembre de 2017
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

La CUP Torelló fa un porta a porta al carrer Rocaprevera per establir un diàleg entre els veïns i els propietaris del bar Atmosfera
Societat - Torelló - 13/07/2017

La CUP Torelló vol iniciar un procés de mediació entre els veïns i propietaris de l'Atmosfera després de la decisió presa per l'equip de govern de tancar el bar a la 1 de la nit. El grup municipal ha dut a terme aquesta setmana un porta a porta al carrer Rocaprevera amb l'objectiu d'establir ponts de diàleg entre les parts enfrontades. Segons el seu portaveu, Francesc Manrique, "tant els propietaris de l'establiment com la immensa majoria dels veïns, han vist amb bons ulls poder expressar obertament la seva opinió".

Dimecres de la setmana que ve es reuniran amb els veïns i seguidament ho faran amb els propietaris de l'Atmosfera. Després assentaran totes les parts en una mateixa taula. També confien que l'equip de govern "vulgui incorporar-se al procés de mediació més endavant".

En l'últim ple, la CUP es va comprometre a mediar en relació a aquesta problemàtica per tal de conciliar el dret del descans dels veïns i l'oci nocturn.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Underground
1
Jack Johnson
My mind is for sale
2
Selena Gomez & Gucci Mane
Fetish
3
Mick Jagger
Gotta get a grip
4
La iaia
Dissabtes bons
5
The Script
Rain
6
Demi Lovato
Sorry not sorry
7
Coldplay & Big Sean
Miracles ( someone...
8
One Republic & seeb
Rich Love
9
Go cactus
Something in your drink
10
Imagine Dragons
Thunder
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56