inici contacte avís legal
Dissabte, 20 de Gener de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Quasi setanta comerços de Torelló participaran al circ de la Nit de Botigues aquest dissabte
Comerç - Torelló - 13/07/2017

Quasi una setantena de comerços participaran aquest dissabte a la cinquena edició de la Nit de Botigues i que aquest any estarà ambientada en el món del circ.
L'activitat comercial està organtizada, un any més, per l'àrea de Comerç de l'0Ajuntament de Torelló i l'Agrupació de Coemrciants de Torelló (ACT)
A partir de les 8 del vespre, i fins les 12 de la nit, els comerços que participen a l'activitat oferiran des de descomptes, promocions, obsequis i organitzaran activitats paral?leles per de tal dinamitzar la jornada. Alguns exemples són descomptes d'IVA en compres inferiors a 100 euros, del 10, el 30 i el 40%; sortejos d'un cap de setmana, de roba, d'ulleres de sol o de bosses de piscina, entre d'altres. També oferiran activitats com maquillatge i perruqueria, degustació de batuts, tallers amb teles i infantils, música en directe i una exposició de vehicles d'ocasió a la plaça de la Vila. El regidor de comerç, Jordi Rosell, va comentar durant la roda de premsa de dimecres que "és la primera vegada que un comerç d'aquestes característiques participa a l'activitat".

La Nit de Botigues es concentrarà a la plaça Nova on hi hauran les carpes instal·lades dels comerços del barri de Montserrat, el carrer del Pont, el carrer Sant Miquel, el carrer Mossèn Parassols o els 4 Cantons. Per aquesta edició, s'ha recuperat l'Espai Gastronòmic KM 0. Es tracta d'un menú degustació que té un preu de dotze euros i que anirà a càrrec de Plans Criballés, Rostidoria L'Olla, Pastisseria Serra, Font Natura, Can Jaumira i Fussimanya.

A partir de les 12 de la nit, començarà el fi de festa a la plaça Nova on es farà el sorteig del premis de la campanya 'Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir'. La jornada comercial finalitzarà amb un concert de fi de festa a càrrec de Les Tietes Queques.
Pel que fa les restriccions de trànsit per tal de celebrar la Nit de Botigues, des de les 2 del migdia fins a les 12 de la nit es tallarà el trànsit de tot el cas antic i l'accés al carrer Sant Miquel i el primer tram del carrer Estudis. A la vegada estarà prohibit estacionar al carrer St. Miquel i al carrer dels Estudis des dels 4 Cantons fins al Call de la Torrentera.EN DIRECTE
1
Bruno Mars & Cardi B
Finesse ( remix )
2
Justin Timberlake
Filthy
3
Bunbury
Cuna de cain
4
Manic Street Preachers
International Blue
5
Camila cabello
Never be the same
6
Vega
Sally
7
Ed Sheeran & Beyonce
Perfect
8
Mika
It?s my house
9
The Killers
Run for cover
10
Taylor Swift
Call It what you want
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56