inici contacte avís legal
Diumenge, 20 d'Agost de 2017
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Aquest dissabte es dóna a conèixer el veredicte de la beca Segimon Serrallonga
Societat - Torelló - 16/06/2017

Aquest dissabte a les 12 del migdia s'anunciarà el veredicte de la desena edició de la beca Segimon Serrallonga d'ampliació d'estudis en universitats estrangeres, en un acte que es farà a la sala noble de Can Parrella. El certamen, que aquest any es vincularà a l'Any Palau i Fabre, el convoca l'Ajuntament de Torelló, amb la col?laboració de la Xarxa Vives d'Universitats i de l'Aula Segimon Serrallonga de la UVic-Universitat Central de Catalunya. La regidora de Cultura, Núria Güell, va explicar en el ple que s'han presentat "setze propostes, catorze de les quals són dones i dos homes". En el decurs de la sessió, Manuel Guerrero, comissari de l'Any Palau i Fabre, pronunciarà la conferència ?La Veritat vol l'embriaguesa a dintre. Sobre Segimon Serrallonga i Josep Palau i Fabre'.
La beca Segimon Serrallonga es va crear l'any 2006 i es dedica a projectes d'ampliació d'estudis superiors a l'estranger en les àrees d'Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l'Educació. La seva dotació és de 8.000 euros i va destinada a cobrir el desplaçament, la matrícula i les despeses d'instal?lació, allotjament i manutenció.
La Comissió de Selecció ha estat formada per Santi Vivet, alcalde de Torelló, en qualitat de president; Núria Güell, regidora de Cultura, com a secretària; Rosa Sayós, filòloga i professora de la UB; Montserrat Bacardí, doctora en Filologia i professora de la UAB; Imma Ollich, doctora en Història i Arqueologia Medieval i professora titular de la UB; Felip Vidal, Doctor en Comunicació audiovisual i publicitat, director de l'Escola d'art i superior de disseny (EASD) de Vic i professor col?laborador de la UOC; i Miquel Pérez, doctor en Història de l'Art i professor de la UVic-UCC.EN DIRECTE
1
Jack Johnson
My mind is for sale
2
Selena Gomez & Gucci Mane
Fetish
3
Mick Jagger
Gotta get a grip
4
La iaia
Dissabtes bons
5
The Script
Rain
6
Demi Lovato
Sorry not sorry
7
Coldplay & Big Sean
Miracles ( someone...
8
One Republic & seeb
Rich Love
9
Go cactus
Something in your drink
10
Imagine Dragons
Thunder
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56