inici contacte avís legal
Dissabte, 23 de Juny de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Torelló tornarà a concentrar la celebració de Sant Jordi a la plaça Vella
SANT JORDI 2017 - Torelló - 21/04/2017

La plaça Vella tornarà a ser, un any més, el nucli central que agruparà les parades i activitats de Sant Jordi a Torelló. Des de les 10 del matí hi hauran parades de venda de llibres que envoltaran la plaça. Aquest any, l'Escola d'Arts Plàstiques organitzarà el taller infantil Torna el drac Parrac!, en què els més petits hauran d'ajudar a completar el cos del drac. A la vegada hi haurà un taller de superprinceses, supercavallers i superdracs per tal de crear disfresses d'herois emmascarats. La plaça Jacint Verdaguer tornarà a estar ocupada per la Companyia Loropardos amb ?El Racó del Trobador'. Allà es vendran roses i es recitarà poesia tot degustant "Elixir de rosa o Pixats de drac", tal com expliquen des de la companyia, amb música en directe. D'altra banda, a les 12 del migdia, a la plaça Fortià Solà, hi haurà un concert de l'Escola Municipal de Música en què hi participaran de diferents formacions de grups corals, conjunt instrumental i instruments. La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Torelló, Núria Güell, comentava que s'han concentrat les activitats diumenge al matí per tal de deixar la porta oberta als assistents a desplaçar-se a altres llocs a la tarda.

Prèviament a la diada de diumenge, l'Ajuntament ha programat diverses activitats durant el dissabte. A partir de les 10 del matí, es farà una visita guiada al Museu de la Torneria. A les 12 del migdia, a la biblioteca Dos Rius de Torelló acollirà la ponència de Joan Veny i Clar titulada ?Llengua i Territori', en un acte presentat per Oriol Capdevila. Tot seguit, a ¾ d'1, es farà la inauguració de l'exposició fotogràfica ?Entre l'herba i els núvols' i la lectura de tankes de Màrius Torres, a càrrec dels rapsodes de la Vall del Ges i l'Agrupació Fotogràfica de Torelló. Paral·lelament, els botiguers del barri de Montserrat també celebraran la diada. Dissabte, a partir de 2/4 d'11 del matí i fins el migdia, hi haurà un taller de ceràmica a la plaça de la sardana, i a 2/4 de 12, Rou Sánchez explicarà contes. Finalment, al punt de les 12 del migdia, hi haurà un sorteig de llibres de la campanya de Sant Jordi entre els comerços del barri de Montserrat.

Tot i això, els actes de Torelló començaran aquest divendres amb l'activitat ?Vols reviure la llegenda de Sant Jordi?' a càrrec de l'Escola MusicArt. Serà un cercavila que començarà a 2/4 de 6 de la tarda a l'estació de tren, i que serà conduïda per la música en directe de la mà de Xevi Capdevila. A les 8 del vespre, la biblioteca Dos Rius acollirà l'acte ?Llegendes del món', en què els alumnes de l'Oficina de Català explicaran llegendes del seu país per celebrar Sant Jordi.EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Ona Musical
1
Crystal Fighters
Booming in your jeep
2
Lenny Kravitz
Low
3
The Bird yellow
Little Kids
4
Jain
Alright
5
Florence & the machine
Hunger
6
Selena Gomez
Back to you
7
5 seconds of summer
Youngblood
8
Rita Ora & Cardi B
Girls
9
Imagine Dragons
Next to me
10
The weekend
Call Out my name
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56