inici contacte avís legal
Diumenge, 28 de Maig de 2017
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

L'ADET presenta aquest dijous el llibre 'Relats del Ges' amb un dotzena d'autors de la vall
Cultura - Torelló - 20/04/2017

L'Associació d'Estudis Torellonencs presentarà aquest dijous el llibre ?Relats del Ges'. Es tracta d'una publicació que agrupa una dotzena de relats d'autors locals i que tenen com escenari la Vall del Ges. Tal com explica Pasqual Bernat, president de l'ADET, és un "experiment literari" que reuneix autors de diverses edats i experiència literària que han escrits relats de temàtica diverses com l'amor, la fantasia, la por i la ciència ficció, tots ells relacionats amb la condició humana. Bernat ho explicava dimecres al Magatzem Magazine de Ràdio Ona.

Per tal de confeccionar el llibre, es va repartir a cada autor, a l'atzar, una targeta amb el nom de l'indret de la Vall on havia d'estar ubica el seu escrit. Entre ells, s'hi poden trobar passejades literàries per llocs emblemàtics com la Grevolosa, la Fontsanta, l'església de Sant Vicenç, Rocaprevera, el carrer Nou de Torelló o el Gorg Negre. És el cas del torellonenc Joan Anglada, un dels dotze autors del llibre que va haver d'emmarcar el relat en un cementiri. El seu relat porta el títol ?La seca, la meca i el Vall del Ges qui no ho carda tot no carda res'.

Pasqual Bernat afegia que el llibre s'ha realitzat a través del voluntariat de moltes persones i per tal d'aconseguir l'objectiu de l'entitat que és "estimular i dinamitzar el talent literari de la Vall del Ges".
La presentació del llibre es farà a les 8 del vespre a la seu del local de l'ADET, al Museu de la Torneria.EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Ona Musical
1
One Republic
No Vacancy
2
Mishima
Qui més estima
3
We the lion
All my demons
4
Imagine Dragons
Thunder
5
Katy Perry & Migos
Bon apettit
6
The Lazy Lies
The Dancefloor
7
The Vamps & martin jensen
Middle of the nights
8
Kasabian
You are in love with...
9
Beth Dito
Fire
10
Blondie
Long Time
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56