inici contacte avís legal
Dilluns, 25 de Juny de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Sant Pere celebra la fira de Primavera en la Diada de Sant Jordi
Cultura - Sant Pere - 20/04/2017

La plaça Montmany acollirà aquest diumenge una edició més de la Fira de Primavera que aquest any coincidirà amb la Diada de Sant Jordi.
La plaça s'omplirà de parades de diverses entitats del municipi, com és la parada de roses i flors de l'Agrupament Mestral dels escoltes de Sant Pere. També hi haurà la tradicional parada per aprendre oficis com el de terrissaire, de forjador i el de pelleter. L'AMPA de l'Escola Josep Maria Xandri s'encarregarà, un any més d'organtizar la cursa de cargols i farà el sorteig de la panera que s'havia de realitzar a al fira de Sant Sebastià, però que pel mal temps, es va haver de suspendre.
A la plaça també hi haurà una parada de clàssic tastet d'arròs, a càrrec de la regidora de Comerç Dolors Rustarazo, i el grup de Jubilades mostraran els treballs manuals que han realitzat durant l'any.
Una de les principals novetats de la fira és la parada que ocuparà la nova escola de Vol, Club de Vol Vertígen, que es presentarà en societat aquest diumenge. Allà faran una xerrada sobre el funcionament de la nova entitat i a la vegada exposaran un parapent de cara els assistents. Ho explica la regidora de Comerç, Dolors Rustarazo.

La fira acollirà també una part més solidària. A banda de la parada de venda de gorres per la campanya contra el càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Deu, l'Ajuntament repartirà roses als assistents. És per això que s'entregaran roses i es podran fer donatius que aniran destinats a la causa.
Dolors Rustarazo afegeix que tot i el gran moviment de parades, des de la regidoria hi ha incertesa pel que fa l'assistència, ja que "molta gent decideix desplaçar-se" a ciutats més grans com Barcelona

Prèviament a la fira de diumenge, dissabte la regidoria de comerç farà el sorteig de dotze roses i dotze llibres a través d'alguns comerços del municipi. Des de les 11 del matí fins a la 1 del migdia, els comerços escolliran una butlleta que han acumulat durant aquest darrer mes.
D'altra banda, durant la jornada de dissabte, la Llar de Jubilats faran una visita al Museu de la Torneria de Torelló i finalitzaran els actes de Sant Jordi amb un sopar, a les 8 del vespre, al local de llar.EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Crystal Fighters
Booming in your jeep
2
Lenny Kravitz
Low
3
The Bird yellow
Little Kids
4
Jain
Alright
5
Florence & the machine
Hunger
6
Selena Gomez
Back to you
7
5 seconds of summer
Youngblood
8
Rita Ora & Cardi B
Girls
9
Imagine Dragons
Next to me
10
The weekend
Call Out my name
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56