inici contacte avís legal
Diumenge, 18 de Març de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Sant Vicenç i Sant Pere podran disposar d'aigua procedent de l'estació de tractament de Torelló el proper mes de juliol
Obres - Sant Vicenç/Sant Pere - 20/03/2017

La darrera fase de la portada d'aigües fins a Sant Vicenç i Sant Pere podrà ser una realitat aquest estiu. I és que ja s'han posat en marxa les obres per connectar l'Estació de Tractament d'aigua Potable de Conanglell amb els dos municipis. Les obres tenen un cost de gairebé 1.300.000 euros i aniran a càrrec de l'empresa Constructora de Calaf, un pressupost que s'ha vist reduït lleugerament respecte la previsió inicial. Començaran però a Torelló, on es construirà un nou dipòsit d'aigua a la zona de Puig-Roví, que la seva funció serà de dipòsit pulmó de Sant Vicenç, i més endavant de Sant Pere. Des d'aquest punt es connectarà fins el dipòsit del Castell, en què s'hi farà una doble actuació. D'una banda, s'aprofitarà per reformar el dipòsit existent, i a més, se'n construirà un de nou per augmentar la capacitat d'abastament al municipi, segons explica Èric Sibina, alcalde de Sant Vicenç.

Des del dipòsit del Castell, sortirà un segon ramal que es dirigirà a Sant Pere. Allà hi ha prevista la construcció d'un nou dipòsit a la zona del Polvorí. Amb aquesta actuació el municipi evitaria possibles episodis de sequera ja que el dipòsit tindria la capacitat de bombar aigua "a tot el municipi", diu Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere.

Els alcaldes de Sant Vicenç i Sant Pere coincideixen que l'execució de la darrera fase de la portada d'aigües és una "bona notícia" ja que consideren que és una "infraestructura bàsica" que fa molt temps que sol·licitaven. L'alcalde Jordi Fàbrega afegeix que feia 17 anys que s'havia plantejat la necessitat de la portada d'aigües.

La portada d'aigües podria ser una realitat durant el proper mes de juliol.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Ona Musical
1
Texxcoco
Velvet Love
2
Imagine Dragons
Next to me
3
Mow
Lizard Party
4
Dua Lipa
Idgaf
5
Sting & Shaggy
Don?t make me wait
6
The Chainsmokers
Sick Boy
7
Carlos Sadness
Semistransparente
8
Manic Street Preachers
International Blue
9
Sia & David Guetta & Afrojack
Helium
10
Bruno Mars & Cardi B
Finesse ( remix )
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56