Usuaris d'ADFO Torelló, a la primera jornada d'esport adaptat

Es va desenvolupar a l'Escola de Vela de Mataró i va comptar amb tècnics de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament.

Publicat 20/09/2019, Torelló - Esports
usuaris-d-adfo-torello-a-la-primera-jornada-d-esport-adaptat

Els usuaris de Torelló que van participar a la jornada. (Foto: Ajuntament de Torelló).

15 usuaris de Torelló de l’Associació Diversitat Funcional d’Osona (ADFO) van participar a Mataró a la primera jornada d'esport adaptat i lleure amb la vela i el mar com a protagonistes que es va fer dimecres, amb organització de la Diputació. Tècnics de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament van fer el seguiment i acompanyament dels participants.

La jornada va tenir lloc a l’Escola Vela Mataró, Associació Esportiva de Vela Accessible i Vela per a Tothom. Les 15 persones que van participar en la jornada van poder pilotar i gaudir en petits velers, malgrat que feia un dia esplèndid però amb poc vent, i pujar en embarcacions motores. 

Posteriorment, el grup va dinar a les instal·lacions del mateix port de Mataró. La següent activitat prevista en aquestes jornades serà el dia 3 d’octubre, amb un dia d’hípica adaptada que es farà a Santa Perpètua de Mogoda.

Les jornades d'esport adaptat, dinamitzades per la Diputació de Barcelona, ofereixen a grups de persones amb discapacitat la possibilitat de gaudir d'una jornada de contacte amb el mar o amb el món del cavall, amb els beneficis que això els suposa.     

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació