Un pump track i un parc enjardinat, les propostes guanyadores de l'Avinguda Pirineus

En el procés participatiu hi han participat 341 persones, 191 en l'espai A, de dimensions més grans, i 150 en la B, la zona més petita. 

Publicat 08/06/2022, Torelló - Participació Ciutadana
una-zona-de-pump-track-i-un-parc-enjardinat-propostes-guanyadores-del-proces-participatiu-de-l-avinguda-pirineus

Ja es coneixen els resultats del procés participatiu de la urbanització de l’Avinguda Pirineus. En l’espai més gran, l’A, la proposta guanyadora és la creació d’una zona de pump track i, en la B, un parc enjardinat amb bancs i espais per seure. En total han votat 341 persones, “191 persones” en l’espai A i “150” en el B, segons explica el regidor d’Urbanisme, Adrià Jaumira. La zona de pump track consisteix en un circuit, generalment de petites dimensions, que es pot recórrer completament amb un monopatí o amb una bicicleta impulsant-se només mitjançant la inèrcia adquirida en els salts i peralts del circuit i la pròpia habilitat de l'skater o ciclista. La zona de pump track ha aconseguit 61 vots. La resta de propostes més votades en l’espai A són el parc enjardinat amb espais per seure (52), l’espai amb parc botànic (26), la pista poliesportiva i jocs infantils (21), el pipicà gran per fer agility (13), l’espai amb zona verda (10), l’espai dedicat a la disciplina parkour (5) i l’espai d’horts urbans (3). I en l’espai B, el parc enjardinat ha obtingut 72 vots, seguit de l’espai amb parc botànic (33), la zona de jocs infantils (33) i un espai amb zona verda (12). Properament l’equip d’arquitectes “començarà a fer el projecte executiu de la primera fase, com a mínim”, que correspon a la zona A i que va “del Meskpa fins a darrera de l’estació”. La segona fase, que inclou la zona B, està prevista per més endavant. Els veïns i veïnes de Torelló van poder votar fins diumenge en el procés participatiu que donarà ús als dos espais que es crearan arran de la propera urbanització de l’Avinguda Pirineus. Han pogut votar les persones majors de 16 anys empadronades a Torelló.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació