Un equip itinerant presta suport a peu de carrer per a la votació de la segona festa local

Visitarà els diferents veïnats fins el 10 de juliol, dia en què es tancarà la votació. 

Publicat 21/06/2022, Torelló - Participació Ciutadana
un-equip-itinerant-presta-suport-a-peu-de-carrer-per-a-la-votacio-de-la-segona-festa-local

Per tal de facilitar el vot al màxim nombre de persones en el marc del procés participatiu per decidir la segona festa local, cada dia un equip itinerant donarà suport a peu de carrer a qui ho necessiti. Aquest equip visitarà els diferents veïnats de Torelló fins al 10 de juliol i facilitarà el vot a tothom qui ho vulgui. 

Aquest dilluns es va iniciar el termini de votació del procés participatiu per decidir si es manté el dilluns de Rocaprevera com a festa local o bé es canvia pel divendres de Carnaval. Es tracta d’un compromís adquirit a principis de mandat i que l’equip de govern ara ha abordat, amb la voluntat de recollir opinions favorables i contràries i deixar que sigui la ciutadania qui acabi decidint quina ha de ser la segona festa local de Torelló. L’1 de juny es va celebrar una taula de debat on les entitats implicades amb el Carnaval i amb Rocaprevera i les directament afectades per les festes, van poder exposar els seus punts de vista. La votació estarà reservada a persones majors de 16 anys i empadronades a Torelló. Es farà telemàticament a través de la plataforma participacio.torello.cat, del 20 de juny al 10 de juliol. S’habilitaran punts de votació per a facilitar que la ciutadania pugui exercir el seu dret a vot. A les oficines municipals de la Casa Espona (carrer Ges d’Avall, 5) i al Torelló Jove (carrer Enric Prat de la Riba, 17) hi haurà punts fixos, alhora que es disposarà d’equips de suport itinerants per tal de facilitar la votació de les persones amb problemes d’accés als recursos tecnològics necessaris per votar o a les persones amb dificultats de mobilitat. Ràdio Ona va oferir aquest una entrevista amb la comissió del Santuari de Rocaprevera i aquest dimarts entrevistarà la plataforma ‘Per Carnaval, festa local’. La setmana vinent es farà un debat entre els dos col·lectius.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació