Torelló present a la primera caminada de l'any del cicle de passejades de marxa nòrdica per a la gent gran

Es tracta d'un projecte de la Diputació de Barcelona que pretén dinamitzar l'activitat física entre la gent gran. 

Publicat 13/02/2019, Palau Solità i Plegamans - Gent Gran
torello-pren-part-a-la-primera-caminada-de-l-any-del-cicle-de-passejades-de-marxa-nordica-per-a-la-gent-gran

Els participants durant la caminada. (Foto: Regidoria d'Esports de Torelló).

Torelló va participar aquest dimarts en una nova caminada emmarcada dins el  ‘Cicle de Passejades de Marxa Nòrdica per la Gent Gran’, la primera d’aquest any i que en aquesta ocasió es va fer a Palau Solità i Plegamans. 9 persones del municipi torellonenc hi van prendre part. La sortida va començar a les 9 del matí “quan es va marxar en autocar cap a la destinació i allà es van dirigir al pavelló d’esports d’aquesta ciutat on els van explicar la història del poble”, expliquen des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torelló. Tot seguit, es va iniciar la caminada de deu quilòmetres, que va transcórrer pel voltant de la riera de Sentmenat i camps de conreu”. Com sempre “va estar supervisada per un equip mèdic i ambulància”. Després es va retornar altra vegada al pavelló i els participants de Torelló juntament amb els de Molins de Rei i Palau Solità i Plegamans van compartir un dinar. Després la vetllada es va amenitzar amb música. La iniciativa és una proposta “de dinamització de l’activitat física dirigida a la gent gran i que pretén donar a conèixer diferents indrets del territori”. 

Fa 7 anys que Torelló participa en aquest projecte de la Diputació de Barcelona. La següent caminada es farà a Torelló el proper 12 de març. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació