Torelló disposarà d'un espai de reconeixement públic del dol gestacional i perinatal

S'inaugurarà aquest dijous a partir de 2/4 de 8 de la tarda a la pujada de Rocaprevera. 

Publicat 18/07/2019, Torelló - Societat

Torelló inaugurarà aquest dijous un espai de reconeixement públic del dol gestacional i perinatal, arran d’una moció presentada per la CUP durant l’anterior legislatura i aprovada per unanimitat en el ple municipal. L'acte tindrà lloc a la pujada de Rocaprevera i començarà a 2/4 de 8 de la tarda. 

La moció presentada pel grup municipal de la CUP i aprovada per unanimitat en el ple de juliol de 2018, demanava a l'Ajuntament que es busqués un espai públic de reconeixement per a totes aquelles persones que han patit una pèrdua durant l'etapa gestacional o perinatal. Finalment, s'ha decidit que l'espai sigui doble, amb la instal•lació de dues plaques de reconeixement públic d'aquest dol, una a l'entrada del cementiri i una altra a la pujada de Rocaprevera. En aquesta última ubicació és on es farà l'acte d'inauguració. Serà un acte senzill, del que s'estan acabant de definir els últims detalls.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació