Torelló contractarà un tècnic/a de comunicació per la posada en marxa de la nova web municipal

La CUP i JxCat van reivindicar que en el Pla de Comunicació també es difongui la tasca dels grups de l'oposició. 

Publicat 08/10/2020, Torelló - Comunicació

L’Ajuntament de Torelló va donar llum verda al projecte del Pla per al disseny i posada en marxa de la nova web municipal i la implementació del nou Pla de comunicació de l’ens local que implica la contractació d’un tècnic o tècnica de comunicació per un termini de dos anys. L’alcalde, Marçal Ortuño, va explicar que la idea “és dotar l’àrea de comunicació de l’Ajuntament del personal mínim necessari per a poder portar a terme una política comunicativa en la línia d’un ajuntament modern, obert i transparent”. El Pla de Comunicació, va dir, “confirma la necessitat d’un replantejament de la pàgina web, una eina que ha de ser en bona mesura el nus principal de la comunicació entre el consistori i el ciutadà”. Ortuño va afegir que “és un projecte que volem tirar endavant sense descuidar el dia a dia del Departament”. Per això, “aquesta segona persona és tan necessària per poder millorar qualitativament l’atenció de l’Ajuntament sense que se’n recenti el dia a dia”. I és que segons va  dir “no podem parlar de transparència municipal sense un Departament que pugui recollir la informació i posar-la a l’abast de tothom”.

Des de JxCat, Sebastià Raurell, va expressar que “el Pla de Comunicació no ens agrada, hi ha molta palla i poc gra” i va manifestar que “l’oposició hi seguim sent invisibles”. Aquesta reivindicació també la va fer el regidor de la CUP-Torelló Som Poble, Jordi Casas: “En el Pla de Comunicació 2.0, enlloc s’especifica com es comunicarà la tasca dels grups de l’oposició”.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació