Torelló activa de nou les zones blava i vermella d'estacionament

La mesura es posa en funcionament a partir d'aquest dimarts. 

Publicat 19/05/2020, Torelló - Mobilitat

A partir d’aquest dimarts, Torelló torna a posar en funcionament les zones blava i vermella d’estacionament limitat, després d’estar més de dos mesos en suspens per l’estat d’alarma decretat pel govern central. L’entrada a la fase 1 del desconfinament i la reactivació comercial, encara que sigui amb restriccions, recomanen tornar a adoptar aquesta mesura per a potenciar la rotació de vehicles, segons expliquen des de l’Ajuntament.

A la zona blava de Torelló la limitació horària és de 90 minuts i a la zona vermella, vigent a l’aparcament del Sindicat, la limitació horària és de 180 minuts. Es recorda a la ciutadania que per aparcar en places de zona blava o vermella, cal indicar l’hora d’estacionament. Els comerços del municipi disposen de rellotges de control horari per repartir entre la clientela.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació