Tercer concurs d’aparadors en el marc del Festival BBVA de Cinema de Muntanya

Hi podran participar tots els establiments comercials, empreses de serveis i de restauració de Torelló, prèvia inscripció.

Publicat 24/10/2019, Torelló - Comerç

L’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració del Festival BBVA de Cinema de Muntanya i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitzen la tercera edició del concurs d’aparadors. Tindrà lloc en el marc del Festival BBVA de Cinema de Muntanya i la temàtica serà el cinema de muntanya. L'any passat, en la segona edició, hi van participar 21 establiments. 

En aquesta tercera edició del concurs, hi podran participar tots els establiments comercials, empreses de serveis i de restauració de Torelló, prèvia inscripció. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de formalitzar fins a l'1 de novembre a l’edifici de La Cooperativa o bé online. Els aparadors que concursin hauran d’estar visibles al públic entre el 8 i el 24 de novembre.

El jurat valorarà els aparadors en base a criteris com ara l'originalitat, la qualitat artística, la presència d'elements que es puguin identificar del Festival BBVA de Cinema de muntanya de Torelló i la integració dels elements del comerç/servei dins el muntatge de l’aparador. El jurat atorgarà tres premis de 450, 300 i 150 euros per als tres millors aparadors.

Només pel fet d'inscriure's i participar, cada comerç rebrà 4 entrades per a qualsevol sessió del Festival BBVA de Cinema de Muntanya 2019 a excepció de les sessions non-stop.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació