Sant Vicenç ja té les 6 propostes finalistes dels pressupostos participatius

Les votacions es poden fer telemàticament fins el 20 de maig.

Publicat 12/05/2022, Sant Vicenç - Societat
sant-vicenc-ja-te-les-6-propostes-finalistes-dels-pressupostos-participatius

Cartell dels pressupostos.

Fins el 20 de maig es pot votar telemàticament una de les sis propostes que han passat a la fase final dels pressupostos participatius de Sant Vicenç i a què es destinaran els 30.000 euros del pressupost municipal. Les propostes finalistes són la inversió en nous elements de jocs per a la mainada i arranjament de la plaça del Castell, la inversió en millora de les condicions de les voreres per afavorir la mobilitat especialment per persones grans i mobilitat reduïda, la instal·lació d’un punt de recàrrega de vehicles elèctrics, el canvi de l’enllumenat del camp de futbol de Sant Vicenç per tecnologia led, la creació i adequació d’una via verda peatonal o ciclable entre els nuclis de Vilaseca i Sant Vicenç i, finalment la segona fase de la inversió en els tancaments de l’Escola Lloriana per millorar l’eficiència energètica i el confort dels infants. L’alcalde, Èric Sibina, es mostra content de com estan funcionant els pressupostos participatius.

Les votacions es poden fer telemàticament a través de la pàgina web de l’Ajuntament fins el 20 de maig. També del 23 de maig al 3 de juny es podrà votar presencialment a les oficines de l’Ajuntament, el dijous 26 de maig hi haurà un punt de votació a la Casa Cuna de Borgonyà i un altre a la Torre de les Monges de Vilaseca de les 5 a les 7 de la tarda. A més, el diumenge 29 de maig hi haurà un punt de votació al mercat Setmanal de Sant Vicenç, de 10 a 12 del matí. Poden votar les persones empadronades a Sant Vicenç i majors de 16 anys. Els resultats es donaran a conèixer el 6 de juny i el projecte s'executarà abans de finals d'any.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació