Sant Vicenç celebra la Setmana Cultural

Per aquest dimecres s'ha organitzat una sortida a Ripoll on hi participen una trentena de persones. 

Publicat 16/10/2019, Sant Vicenç - Gent Gran

El Casal de la Gent Gran de Sant Vicenç celebra la Setmana Cultural que agrupa una quinzena d’actes. Aquest dimecres al matí una trentena de persones participen a la sortida a Ripoll en què es visitarà el monestir, la portalada romànica, la necròpoli i el claustre, així com el museu etnogràfic i després es dinarà a la Solana del Ter. Per dijous al matí hi ha programat el tradicional concert amb els alumnes de l’escola Lloriana i a la tarda una sessió de cinema amb la pel·lícula ‘Porqué lo digo yo’, una comèdia nord-americana. El divendres es farà una projecció fotogràfica al matí i una xerrada sobre seguretat a càrrec dels Mossos d’Esquadra. Les activitats continuaran dissabte i diumenge finalitzaran amb un dinar.

Els actes van arrencar dilluns amb la tradicional caminada popular que va comptar amb l’assistència d’una vintena de persones. El recorregut va passar pel nou camí de vianants de la Vall del Ges. A la tornada es va oferir esmorzar per a tothom. A la tarda va ser el torn d’un tastet de poesia que va comptar amb una dotzena de textos, un dels quals en homenatge al poeta d’Orís, Josep Criballés, que va morir el passat mes d’agost. Ja al dimarts es van fer les partides de petanca i a la tarda Josep Malo va pronunciar la xerrada literària ‘Novel•les de lladres i serenos”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació