Sant Vicenç apuja un 9% la taxa de les deixalles

La resta d'ordenances es mantenen i s'incorporen diverses bonificacions en les energies renovables. 

Publicat 07/11/2019, Sant Vicenç - Política

El ple de l’Ajuntament de Sant Vicenç va aprovar dimecres de la setmana passada les ordenances fiscals per a l’any 2020, amb els vots a favor de l’equip de govern (Sumem-AM) i l’abstenció de l’oposició (Independents per Sant Vicenç, Vilaseca i Borgonyà). L’alcalde, Èric Sibina, assenyala que “les ordenances segueixen la línia dels darrers anys i es congelen”. L’IBI es manté i s’incorpora una bonificació del 50% per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques i energies renovables.En aquest sentit, també es bonificarà en un 96% l’impost de construccions.

La recollida de residus, en canvi, augmenta un 9% i es tradueix en uns 12 euros anuals més. Fins ara es pagaven 136 euros i ara en seran 148 euros. Sibina explica que el motiu és per “la taxa d’entrada a l’abocador que puja un 13% aquest any”. 
 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació