Sant Vicenç aprova les bases per a la concessió d’ajuts pel transport escolar

Beneficia als infants de Borgonyà i de Vilaseca per un període de quatre anys més. 

Publicat 11/05/2020, Sant Vicenç - Política

Sant Vicenç va aprovar en l’últim ple municipal de dimecres passat, per unanimitat, les bases per a la concessió d’ajuts socials individuals pel transport escolar dels infants que viuen a Borgonyà i Vilaseca per un període de quatre anys. El viatge cap a l’escola Lloriana és gratuït per als nens i nenes de Borgonyà i als de Vilaseca se’ls finança el 50% del cost. Es tracta d’un servei que “fa anys s’ofereix a les famílies d’aquests dos nuclis”, segons va explicar l’alcalde, Èric Sibina.

Per altra banda, la sessió plenària va aprovar la renovació del conveni Anem al teatre pels anys 2020-2024. El programa, de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments, les escoles i les famílies, “permet que els alumnes de l’escola Lloriana s’aprofitin de les activitats que es fan als teatres”. Durant el ple també es va informar que l’aturada de terminis per a convocatòries durant l’estat d’alarma no permet tirar endavant la tramitació de les beques d’estudis superiors que havia d’iniciar-se el passat 31 de març.

Finalment, l’Ajuntament va aprovar sol·licitar al Consell Comarcal la declaració de diferents immobles de Borgonyà com a Béns Culturals d'InterèsLocal (BCIL).

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació