Sant Pere presenta una línia d’ajuts destinada al comerç dins el Pla de Barris

Així, es repeteix l'experiència que es va treballar amb el Gremi de Torners. 

Publicat 19/03/2019, Sant Pere - Comerç

L’Ajuntament de Sant Pere ofereix una línia d’ajuts a accions i projectes de promoció i desenvolupament del comerç dins el Pla de Barris. D’aquesta manera es repeteix l’experiència que es va treballar amb el Gremi de Torners i per primera vegada l’any passat. La tècnica de Comerç, Eva Casellas, explica que “en breu publicarem la línia d’ajuts que serà pràcticament igual que la del Gremi de Torners”. Tot plegat amb l’objectiu que el comerç local també doni a conèixer els seus productes a través “d’internet, les xarxes socials i tot apropant-los el màrqueting digital”. Per Casellas “si els comerços no tenen presència a internet els costarà vendre i també dificultarà que els possibles compradors els trobin”.

En el cas del Gremi de Torners, s’hi van presentar “tretze empreses”de Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç que van poder demanar una subvenció per treballar en quatre àmbits: màrqueting digital, xarxes socials, la construcció de pàgines web per publicitar el producte i la creació d’una botiga virtual. Casellas recorda que en cas d’acollir-se al màrqueting digital “els augmentava la subvenció per les altres tres”. El pressupost total del projecte era de 51.635 euros, després de les sol•licituds presentades, i finalment “l’ajut que s’ha repartit entre les empreses ha estat de 36.658 euros”. La tècnica de Comerç assenyala que “amb la línia d’ajuts s’arribava fins al 90% de la quantitat sol·licitada”.  L’ordenança es va implementar al juliol de l’any passat i ara s’està arribant al final del procés. Actualment s’està justificant el projecte. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació