Sant Pere organitza una sortida a El tren dels llacs

L'organitza la regidoria de la Gent Gran i es farà els propers 25 i 26 d'abril. 

Publicat 05/03/2020, Sant Pere - Gent Gran
sant-pere-organitza-una-sortida-a-el-tren-dels-llacs

Programa del viatge.

La regidoria de la Gent Gran de Sant Pere organitza els propers 25 i 26 d’abril una sortida a El tren dels llacs, a La Pobla de Segur, Lleida i Mollerussa. El primer dia se sortirà a primera hora del matí en direcció a Lleida i posteriorment es farà una parada per esmorzar durant el trajecte. Després es viatjarà amb el Tren dels llacs fins a la Pobla de Segur, on es recollirà els assistents a l’estació per dirigir-se al centre de la vila per visitar la Casa Mauri i el Molí de l’Oli, un conjunt d’edificis modernistes on destaquen mosaics, vitralls i forja així com els jardins romàntic ‘belle époque’. Després de dinar es visitarà una de les fàbriques de licor més antigues de Catalunya i amb prestigi internacional per la seva extraordinària ratafia que es podrà degustar.

El segon dia es farà una parada al Museu de Vestits de Paper on es podran contemplar més d’una vuitantena de vestits exposats. Després de dinar es farà una visita guiada al Santuari de Sant Ramon Nonat, edifici religiós que comprèn un antic convent, una església i un claustre. Tot seguit, es tornarà cap a Sant Pere. El preu del viatge són de 240 euros per persona que inclou l’assegurança d’anul·lació. S’ofereix la possibilitat de fragmentar el viatge en dos pagaments. El primer del 9 a l’11 de març i el segon del 6 al 8 d’abril a les oficines de l’Ajuntament en horari d’11 del matí a les 2 del migdia. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació