Sant Pere inicia la campanya ciutadana 'Tot anirà bé'

La idea és recollir dibuixos amb aquesta frase i enviar-los al watsapp de l'Ajuntament. 

Publicat 20/03/2020, Sant Pere - Societat

L’Ajuntament de Sant Pere ha posat en marxa una iniciativa ciutadana sorgida arran del Coronavirus sota el nom ‘Tot anirà bé’. Es demana als infants, joves i adults que facin un dibuix amb aquesta frase i la comparteixin a través del watsapp de l’Ajuntament (690.03.25.18). La idea és que “després, quan hagi passat tot, se’n pugui fer un document visual de tots”, expliquen des del consistori santperenc. Alhora es demana que tothom conservi  el dibuix ja que “quan tota la problemàtica hagi acabat s’intentarà fer un mural”.

La Vall del Ges també s’ha sumat a dues altres iniciatives ciutadanes. La primera han estat els aplaudiments que es fan cada dia, a les 8 del vespre, al personal sanitari. I dimecres, a les 9, va ser molt seguida la cassolada popular, que es va fer des dels balcons, en contra del discurs del rei Felip VIè pel coronavirus.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació