Sant Pere acull un nen saharaui del programa Vacances en Pau

El Consell Comarcal va donar dimarts la benvinguda als setze nens que aquest estiu faran estada a Osona. 

Publicat 18/07/2019, Sant Pere - Solidaritat
sant-pere-acull-un-nen-saharaui-del-programa-vacances-en-pau

El nen saharaui amb la família acollidora i l'alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega. (Foto: Consell Comarcal Osona).

Sant Pere és un de les poblacions de la comarca que acollirà un nen dels setze nens saharauis aquest estiu en col·laboració amb l’entitat que porta a terme el programa Vacances amb Pau i l’entitat Cooperació Osona amb el Sàhara (COOS). El Consell Comarcal d’Osona va donar-los dimarts la benvinguda en un acte que es va fer a la sala de plens i que va comptar amb la presència del president, Joan Roca, els infants i les famílies i electes dels deu municipis acollidors, entre ells l’alcalde i regidora de Sant Pere, Jordi Fàbrega i Griselda Castells, respectivament.  

L’objectiu del servei  “és donar suport a les entitats d’Osona, ja sigui suport econòmic a través de la línia de subvencions anual, com suport tècnic i logístic per ajudar i difondre les seves activitats”, va dir el conseller comarcal de Cooperació, Pere Medina. També va explicar que aquest estiu, “la comarca serà terra d’acollida d’aquests petits ambaixadors i ambaixadores del poble saharaui” i que “avui Osona, el Consell Comarcal i els ajuntaments volen fer d’altaveu per donar a conèixer com viuen aquests nens i nenes i quina és la situació actual dels camps de refugiats del Sàhara Occidental”.

Per acabar l’acte es va oferir un refrigeri a tots els assistents i es van fer fotos de grup de cada família acollidora amb les autoritats dels municipis corresponents.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació