S’obren les inscripcions per als cursos de català del CNL

Els cursos semipresencials que s’impartiran a Torelló són l’Inicial i el Bàsic 2.

Publicat 12/01/2021, Torelló - Llengua

Ja s’ha obert el període de matriculació per als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, que vénen marcats per les mesures de seguretat i prevenció a causa de la pandèmia. El procés d’inscripcions es desdobla en dos períodes. Aquest dilluns i dimarts s’atendran les persones que acaben de fer un curs al Consorci i que volen continuar el procés d’aprenentatge, i del 13 al 15 de gener, les inscripcions seran per al públic en general. Així mateix, les preinscripcions seran en línia, per evitar desplaçaments innecessaris. Enguany s’ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi, com el trimestre passat.

Els cursos semipresencials que s’impartiran a Torelló són l’Inicial, per a persones alfabetitzades que volen començar des del principi, i el Bàsic 2, per a persones que ja el parlen una mica o que es volen preparar per l’A2 del MERC. Igual que el setembre passat, com a resposta a la crisi econòmica generada per la pandèmia, el Consorci ofereix els cursos bàsics totalment gratuïts i abarateix la resta de matrícules, sobretot les dels cursos elementals, que es rebaixen un 34 %. D’aquesta manera, el Consorci continua fent una aposta inqüestionable per l’acolliment lingüístic i reforça les facilitats per a l’aprenentatge a les persones amb més dificultats comunicatives en català. La situació d’emergència sanitària ha fet adaptar l’oferta formativa que combinarà diferents modalitats: cursos semipresencials 50 % presencials i 50 % virtuals i cursos 100 % en línia (amb alguna sessió síncrona). Les modalitats en línia faran servir plataformes virtuals d’aprenentatge i treball compartit en l’entorn del Teams o el Moodle.
 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació