S'obren les inscripcions pels cursos de català a Torelló

Són un de nivell basic, un de conversa i un de reforç de l'ortografia. 

Publicat 16/12/2019, Torelló - Llengua
s-obren-les-inscripcions-pels-cursos-de-catala-a-torello

Cartell dels cursos.

Aquest dimarts s’obren les inscripcions als cursos de català per a adults del CNL d’Osona del trimestre que va del gener a març 2020. Les inscripcions es podran fer a l'Oficina de Català de Torelló. El dia 17, estarà reservat per antics alumnes i els dies 18 i 19 s'hi podrà apuntar qualsevol persona interessada. L'horari d'inscripcions serà els tres dies de 9 del matí a 1 del migdia. Els cursos començaran els dies 8 i 9 de gener. Hi ha reduccions en la matrícula per a persones que es troben en situacions concretes com aturats, família nombrosa, família monoparental o pensionistes, entre altres.

Concretament, l'oferta de cursos a Torelló estarà formada per un curs de nivell Bàsic 2 (preparació A2 del MERC), que s'impartirà els dilluns i dimecres, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre i que està pensat per a persones que el parlen una mica. També hi haurà un grup de conversa, els dimarts, de 2/4 d’11 del matí a 2/4 d’1 del migdia, destinat a millorar l’expressió oral i acabar d’agafar seguretat. Finalment, un tercer curs de reforç d’ortografia, els dilluns, de 3 a 5 de la tarda, orientat a practicar les normes ortogràfiques.

Per fer la inscripció i obtenir més informació, cal adreçar-se a l’Oficina de Català, situada a l’edifici de La Cooperativa, on també es celebraran els cursos; o bé a través del telèfon o l’adreça de correu electrònic torello@cpnl.cat.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació