Orís aposta per les instal·lacions d’autoconsum amb energia fotovoltaica

El ple va aprovar una nova ordenança que subvencionarà fins al 90% dels projectes que vagin en aquest sentit. 

Publicat 05/11/2019, Orís - Política

El ple d’Orís, celebrat dimecres passat, va donar llum verda a l’ordenança per a la promoció de les instal·lacions d’autoconsum amb energia fotovoltaica. I és que l’Ajuntament es marca l’objectiu que “d’aquí a quatre anys totes les cases disposin d’instal·lacions d’autoconsum”, va dir l’alcalde, Arnau Basco. Per això es preveu la partida més important pel que fa la despesa del pressupost que és de 90.000 euros. Amb aquests diners se subvencionarà la instal·lació de plaques i es finançarà fins al 90% de cada projecte amb un topall de 6000 euros. També es bonificarà fins el 95% en la llicència d’obres, a través d’aquesta nova ordenança.

El ple municipal va aprovar per unanimitat un pressupost de 607.670’89 euros per l’any vinent, així com les ordenances fiscals i les subvencions per al foment de la salut i l’educació. El consistori afegeix dues noves línies d’ajut. La primera destinada al foment del transport públic entre els estudiants de batxillerat i universitaris amb una subvenció de 500 euros. La segona complementa els ajuts a la promoció de la salut i finança fins al 50% de les despesa anual, fins a un màxim de 400 euros, per l’accés periòdic a fisioteràpia.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació