Organitzen a Torelló un curs de carnisseria adreçat a persones en situació d'atur

Les preinscripcions es podran fer del 2 al 18 de setembre a l'edifici de la Cooperativa. 

Publicat 28/08/2019, Torelló - Societat
organitzen-a-torello-un-curs-de-carnisseria-xarcuteria-adrecat-a-persones-en-situacio-d-atur

Cartell del curs.

L'Ajuntament de Torelló, amb el suport del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i de la Diputació de Barcelona, organitza un curs de formació de carnisseria-xarcuteria adreçat a persones en situació d’atur, concretament en edats compreses entre 18 i 30 anys o majors de 45 anys. Les preinscripcions es podran formalitzar del 2 al 18 de setembre a l'edifici de la Cooperativa. El curs consistirà en una formació de 72 hores de carnisseria-xarcuteria, amb tutories personalitzades i tallers per a la millora de l’ocupabilitat. Per inscriure’s cal tenir comprensió oral i escrita de la llengua catalana i/o castellana, i és imprescindible estar inscrit al Servei Local d'Ocupació.

La formació es farà als matins, d'octubre a novembre. Les persones interessades podran fer la seva preinscripció del 2 al 18 de setembre a l’edifici de la Cooperativa, al carrer Enric Prat de la Riba, en horari de 9 a 14 h. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació