Obertes les inscripcions pel Raid dels Ausetans

És una iniciativa que va néixer l’any 2006 com a projecte mancomunat entre diferents ajuntaments de la comarca d’Osona. 

Publicat 13/03/2019, Vall del Ges - Joventut
obertes-les-inscripcions-pel-raid-dels-ausetans

Cartell de l'edició d'enguany.

Ja estan obertes les inscripcions del Raid dels Ausetans, la gimcana comarcal en la qual hi poden participar els joves d’Osona d’entre els 13 i els 17 anys i agrupats per equips formats entre 4 i 6 participants. És una iniciativa que va néixer l’any 2006 com a projecte mancomunat entre diferents ajuntaments de la comarca d’Osona. Les activitats promouen diversos valors com la cohesió social, la integració, el respecte a les persones, al medi i als col•lectius que l’habiten. Aquests i molts d’altres valors es transmeten mitjançant un gran conjunt d’activitats: socials, esportives, d’aventura, culturals o d’oci que es desenvolupen seguint un format de raid per puntuacions, com un torneig. Durant el campionat es van classificant els  equips, que passaran primer a la fase local i després a la final comarcal. L’objectiu és promoure la igualtat afectiva entre les persones joves, el respecte a la diversitat i l’establiment de relacions igualitàries.

 
El Consell Comarcal d’Osona, i l’empresa Anigami Experiències presenten conjuntament aquesta proposta als municipis de la comarca, amb la finalitat d’oferir al jovent osonenc la possibilitat de participar en aquesta nova edició del Raid. Tots els municipis interessats en la proposta, passaran a ser automàticament part de l’equip motor, i podran aportar així les millores que creguin necessàries per tal de dissenyar les activitats i adaptar-les a les seves realitats.

 
Les inscripcions es poden fer per la intranet www.osonajove.cat o adreçant-se als punt Joves i/o ajuntament.

 
El programa consta de dues fases. Una primera fase local en què hi participen tots els equips inscrits, i una segona fase comarcal que es a farà a Les Comas, a la qual tindran accés només els equips guanyadors en les fases locals. Les fases locals municipals es faran entre el 23 de març i el 21 d’abril i la final comarcal s’ha programat pel 27 i 28 d’abril, i s’estableix l’11 i el 12 de maig com a reserva en cas de pluges. 

L’equip guanyador aconseguirà un Premi a Port Aventura i el segon i tercer un passi d’activitats per anar a Les Comas. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació