Obertes les inscripcions pels clubs de lectura

L'Oficina de Català de Torelló n'organitza dos de presencials. 

Publicat 20/10/2021, Torelló - Llengua

L’Oficina de Català de Torelló ha obert les inscripcions per als clubs de lectura de tardor que es posaran en marxa, com cada any, coincidint amb el Festival de Cinema de Muntanya. Per això la temàtica estarà relacionada amb els esports, la muntanya o les aventures. Fina Freixa, de l’Oficina de Català de Torelló, explica que segueixen la línia “dels anys anteriors” però que enguany es recupera “la modalitat presencial”. S’ofereixen dos tipus de clubs de lectura. L’intermedi bàsic que s’adreça a persones que ja tenen coneixements de català i el club de lectura fàcil pensat per a persones que comencen a aprendre’l. En el primer es proposa la lectura de ‘La reina hongaresa’ d’Albert Salvador, una novel·la plena d’amors i d’aventura sobre la vida del rei Jaume I el Conqueridor. La tertúlia es farà el 30 de novembre o el dimecres  l’1 de desembre a les 11 del matí.  Pel que fa el club de lectura fàcil té format de reforç de lectura i és conduït per voluntaris. Es farà una trobada setmanal d’una hora durant cinc setmanes a la biblioteca Dos Rius de 2/4 de 4 a 2/4 de 5 de la tarda. El club de lectura fàcil començarà el 26 d’octubre i s’allargarà fins el 23 de novembre. La novel·la proposada és ‘Ivanhoe’ de Walter Scott i està ambientada a l’edat mitjana.

Els clubs de lectura són activitats gratuïtes pensades per als alumnes i exalumnes dels cursos de català per a adults i els participants del Voluntariat per la Llengua, que es fan amb la col·laboració de la biblioteca Dos Rius, però estan obertes també als usuaris de la biblioteca que hi vulguin participar. Les persones interessades es poden apuntar a l’Oficina de Català de Torelló al llarg d’aquesta setmana.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació