Obert el període de matriculacions pels cursos de català

Les inscripcions es podran formalitzar a l’Oficina de Català de Torelló, els matins de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia. 

Publicat 06/09/2019, Torelló - Ensenyament
obert-el-periode-de-matriculacions-pels-cursos-de-catala

Cartell dels cursos.

El període de matriculacions per als cursos de català per a adults estarà obert del 9 al 20 de setembre. Les modalitats d’aprenentatge que s’ofereixen són cursos de català presencials i cursos a distància a través del Parla.cat. Les inscripcions es podran formalitzar a l’Oficina de Català de Torelló, els matins de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia. Els dies 9 i 10 de setembre, la matrícula està reservada a antics alumnes. A partir del dia 12, s'hi podran matricular la resta de persones interessades. S’ofereix un curs de nivell bàsic per a persones no catalanoparlants, un curs de conversa en català, un taller de reforç d’ortografia, cursos en línia a través de la plataforma Parla.cat, una sessió de recursos a internet i un taller de novetats de la gramàtica i l'ortografia. Els cursos començaran el 25 de setembre. 

Per altra  banda, des de l'Oficina de Català, també s'impulsen altres activitats complementàries, com ara els clubs de lectura fàcil i general, sortides al teatre o el Voluntariat per la Llengua, entre d'altres.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació