Obert el període d'inscripcions pel Casal Jove de Sant Pere

Es realitzarà del 27 de juny al 29 de juliol i les places són limitades. 

Publicat 31/05/2022, Sant Pere - Joventut
obert-el-periode-d-inscripcions-per-al-casal-jove-de-sant-pere

Des d’aquesta setmana i fins el 12 de juny està obert el període d'inscripcions per a participar en el Casal jove o a la Brigada jove que es realitzarà del 27 de juny al 29 de juliol a Sant Pere. En el cas del Casal jove podran participar-hi joves de 1r a 4rt d'ESO i aquells que facin 6è de primària i ho sol·licitin prèviament. Des de l’Ajuntament de Sant Pere expliquen que “les activitats seran de caràcter lúdic i col·laboratiu, fent tasques de millora al poble, jocs, piscina, tallers o sortides”.
Pel que fa a la brigada jove, podran participar-hi joves de 1r i 2n de Batxillerat o equivalent i dedicaran la seva tasca “a treballar en la millora del poble i fent feines de neteja, jardineria o manteniment dels espais públics”. En el cas de la brigada jove, “seran remunerats econòmicament”. L’horari serà de 9 del matí a 1 del migdia i les places són limitades. Les persones interessades a participar-hi ha de fer el procés d’inscripció a través de l’enllaç corresponent que es pot trobar a la web municipal.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació