Nova edició del programa Forma't a Torelló

Aquest dilluns ha començat el curs 'Familiaritza't amb el teclat de l'ordinador'. 

Publicat 11/03/2019, Torelló - Promoció Econòmica

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló posa en marxa una nova edició del ‘Forma’t’ i en les properes setmanes es faran cursos de formació de temàtiques diverses. 

El curs ‘Familiaritza’t amb el teclat de l’ordinador’ té l’objectiu d’ensenyar a utilitzar el teclat de l’ordinador amb agilitat i autonomia. Es farà de l’11 de març a l’11 d’abril, els dilluns i dijous de 9 a 11 del matí. 

‘Mindfulness (atenció plena)’ donarà eines als assistents per a viure amb més benestar, gestionant el temps i la respiració per estar present a cada instant. Es portarà a terme el 20 i 27 de març i el 3 d’abril de 10 del matí a 2 del migdia.

El taller ‘iniciació a la recerca de feina per internet’  ensenyarà a utilitzar els portals de recerca de feina de forma àgil i efectiva. Es farà el 20 i 27 de març, el 8 i 15 de maig i el 12 i 19 de juny, de 9 a 11 del matí. 

‘Prepara’t per al certificat ACTIC (nivell bàsic)’ es durà a terme del 26 de març al 2 de maig els dimarts i dijous de 3 a 6 de la tarda.

També se n’ha programat un de ‘Manipulació d’aliments’, un curs imprescindible per treballar en el sector de la restauració i el comerç. Es farà en un únic dia: el 25 de març de 9 del matí a 1 del migdia. 

El curs ‘Com millorar la teva comunicació’ permetrà als assistents adquirir estratègies i coneixements que ajudaran a saber comunicar-se millor. Es farà el 2 d’abril d’1/4 de 10 del matí a ¼ d’1 del migdia. 

A més se n’han organitzat altres com la ‘Identificació de competències i currículum vitae per competències’ (3, 4, 5, 8, 9 i 11 d’abril durant els matins); ‘Primers passos amb l’ordinador i internet’ (del 2 al 20 de maig, dilluns i dijous de 9 del matí a 1 del migdia); ‘Aprèn a fer els teus documents amb word’ (del 27 de maig al 13 de juny, dilluns i dijous de 9 del matí a 1 del migdia) i de ‘Carretó elevador’ (durant la segona quinzena de maig en horari de matins). 

Per obtenir més informació, cal adreçar-se a l’edifici de La Cooperativa, al carrer Enric Prat de la Riba, on es faran els cursos. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació