Montse Ayats lidera el pla nacional del llibre i la lectura de Catalunya

És una eina de foment de la lectura i de suport a la indústria del llibre que depèn de la Institució de Lletres Catalanes.

Publicat 03/05/2022, Torelló - Cultura
montse-ayats-lidera-el-pla-nacional-del-llibre-i-la-lectura-de-catalunya

La torellonenca Montse Ayats liderarà el pla nacional del llibre i la lectura de Catalunya, una eina de foment de la lectura i de suport a la indústria del llibre que depèn de la Institució de Lletres Catalanes. Ayats és diplomada en magisteri i llicenciada en filologia catalana i té una àmplia experiència en el món editorial així com un gran coneixement de la cadena de valor del llibre i de l’àmbit educatiu. La de Torelló va ser la presidenta de la Setmana del Llibre en Català (2013-2015) i de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana entre els anys 2016 i 2020. El Pla nacional del llibre i la lectura, coordinat per la Institució de les Lletres Catalanes, és fruit de l’Acord de Govern del 14 de juliol de 2020 amb què el govern de la Generalitat encarregava al Departament de Cultura, mancomunadament amb el Departament d’Educació, l’elaboració del Pla nacional del llibre i la lectura. L’1 de març d’enguany, s’aprova un nou Acord de Govern que revisa i amplia el de 2020 i, entre d’altres, estableix el nomenament d’una persona per coordinar-lo.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació