Molta gent a la Nit de Botigues de Torelló

Des de l'Ajuntament diuen que la festa va ser un èxit mentre que des de l'ACT asseguren que ha estat la millor edició de totes. 

Publicat 16/07/2019, Torelló - Comerç
molta-gent-a-la-nit-de-botigues-de-torello

La festa es va desenvolupar pels carrers del casc antic. (Foto: David Sánchez).

Els carrers del casc antic de Torelló es van omplir de gent durant la 7a edició de la Nit de Botigues que es va celebrar dissabte. Hi van participar 62 comerços, els mateixos que l’any passat i 5 entitats. L’eslògan d’enguany va ser ‘Et quedaràs al llit? Vine a passar una nit en blanc amb els comerços de Torelló’, en una iniciativa organitzada per l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Torelló i que compta amb la col·laboració dels botiguers i l’Agrupació de Comerciants (ACT). La regidora de Comerç, Mercè Faja, fa una valoració “molt bona de la festa” i assegura que va ser un “èxit”. D’aquesta manera destaca que “la feina de l’ACT es va veure recompensada”. La festa es va concentrar sobretot a la plaça Nova, el carrer del Pont, el carrer Sant Miquel, la plaça Jacint Verdaguer, la plaça Vella, el carrer Capsavila i els 4 Cantons. També alguns comerços d’altres zones del municipi van participar a la festa. 


A partir de les 8 del vespre i fins les 12 de la nit hi van haver tallers, photocolls, demostracions de productes, regals, mercat d’art, balls de hip hop, sessions de perruqueria o música en directe. També hi van ser presents les entitats ANC Vall del Ges, els Deixebles de Sant Feliu i Osona Contra el Càncer i la mateixa Agrupació de Comerciants. A partir de les 12 de la nit es va fer el sorteig de premis de la campanya ‘Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir’ a la plaça Nova. La jornada va acabar amb el concert de fi de festa a càrrec del grup Rock Square.

Des de l’Agrupació de Comerciants, el seu president, Jordi Jaumira, assenyala que “aquesta ha estat la millor edició de totes les que hem fet perquè hi ha hagut molta gent i que, a més, tothom s’ha quedat fins tard”. Per tercer any consecutiu han organitzat l’Espai Gastronòmic Km 0 a la plaça Vella. Jaumira diu que “es van cobrir les expectatives” i es van vendre “249 dels 250 menús”. Per tant, afirma que va ser “un èxit total”. Pel que fa el grup de versions Mai Toquem Igual (MTI) va amenitzar la jornada. El sorteig de dos caps de setmana a escollir que van fer des de l’ACT va recaure a Erminia Ordeig i Josep Maria Pantoja. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació