Miona presenta el disc ‘Cançons que curen' a Sant Pere

El concert es va fer diumenge a l'Envelat del Polvorí davant d'una cinquantena de persones. 

 

Publicat 18/11/2019, Sant Pere - Cultura
miona-presenta-el-disc-cancons-que-curen-a-sant-pere

El concert es va fer a l'Envelat del Polvorí. (Foto: Ajuntament de Sant Pere).

La cantautora Mariona Vilar, sota el pseudònim Miona, va oferir un repertori de cançons del disc ‘Cançons que curen’ diumenge a l’Envelat del Polvorí de Sant Pere davant d'una cinquantena  de persones. Es tracta d’un projecte íntim i personal que la cantautora defineix com “una excusa per celebrar la vida, la música, l’amistat i les experiències viscudes”. A més, des de l’Ajuntament es va oferir un vermut per a tots els assistents. El concert forma part del cicle Mosical i s'havia de fer l'octubre però es va ajornar per la pluja. 

El projecte musical de Mariona Vilar destaca sobretot per la seva vessant solidària. I és que de cada CD venut, un euro es destina a l'Associació Irai que treballa per aconseguir una societat inclusiva i col·labora i promou projectes d’investigació per a la recerca i tractament de la deficiència d’AADC (Deficiència d’Aminoàcid Aromàtic de Descarboxilasa).

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació