Més de seixanta comerços i 5 entitats participaran a la Nit de Botigues

La temàtica escollida és la Nit Blanca, en una festa que començarà dissabte a partir de les 8 del vespre i s’allargarà fins les 12 de la nit.

Publicat 12/07/2019, Torelló - Comerç
mes-de-seixanta-comercos-i-5-entitats-participaran-a-la-nit-de-botigues

Comerciants, l'alcalde i la regidora de Comerç durant la presentació de la Nit de Botigues. (Foto: ACT).

Torelló viurà dissabte la 7a edició de la Nit de Botigues amb la participació de 62 comerços, els mateixos que l’any passat, i 5 entitats. L’eslògan d’enguany és ‘Et quedaràs al llit? Vine a passar una nit en blanc amb els comerços de Torelló’, en una iniciativa organitzada per l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Torelló i que compta amb la col·laboració dels botiguers i l’Agrupació de Comerciants (ACT). La regidora de Comerç, Mercè Faja, va destacar durant la presentació que la festa “manté el format de les edicions passades” i que l’activitat es concentrarà sobretot a la plaça Nova, el carrer del Pont, el carrer Sant Miquel, la plaça Jacint Verdaguer, la plaça Vella, el carrer Capsavila o els 4 Cantons". També va destacar que “la majoria dels comerços d’aquests carrers obriran, però d’altres zones del municipi es traslladaran per unes hores al centre del poble”.

La temàtica escollida és la Nit Blanca, en una festa que començarà a partir de les 8 del vespre i s’allargarà fins les 12 de la nit. Hi hauran tallers, photocolls, demostracions de productes, regals, mercat d’art, balls de hip hop, sessions de perruqueria o música en directe. També hi seran presents les entitats ANC Vall del Ges, els Deixebles de Sant Feliu i Osona Contra el Càncer i la mateixa Agrupació de Comerciants. Les botigues estaran obertes des de les 8 del vespre i a partir de les 12 de la nit es farà el sorteig de premis de la campanya ‘Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir’ a la plaça Nova. La jornada acabarà amb el concert de fi de festa a càrrec del grup Rock Square.

Des de l’Agrupació de Comerciants organitzen per tercer any consecutiu l’Espai Gastronòmic KM 0 a la plaça Vella. El seu president, Jordi Jaumira, va explicar que “set establiments oferiran un menú amb un primer plat, dos segons i postres i cafès, xarrups de ratafia i licor d’herbes”. També va afegir que “esperem que la iniciativa tingui el mateix èxit que l’any passat”. Pel que fa el grup de versions Mai Toquem Igual (MTI) amenitzarà la jornada. També els clients que comprin a partir de les 5 de la tarda i fins les 12 de la nit entraran al sorteig de dos caps de setmana a escollir.  

Per la seva banda, l'alcalde, Marçal Ortuño, va destacar “la voluntat del nou equip de govern de sumar esforços i treballar conjuntament per impulsar el teixit comercial de Torelló viu, dinàmic i que aporti vitalitat al municipi”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació