Més de 1000 positius per coronavirus a la Vall del Ges

En el conjunt d'Osona, hi ha hagut 26 nous ingressos i s'han registrat 8 morts per coronavirus.

Publicat 18/12/2020, Torelló - Societat

La Vall del Ges supera la xifra de mil positius per coronavirus i en suma un total  de 1038, 57 més que fa una setmana. A Torelló hi ha 813 afectats, a Sant Vicenç 113, a Sant Pere 101 i a Orís 11. 

En el conjunt d’Osona, al llarg de l'última setmana, hi ha hagut 26 nous ingressos als centres hospitalaris d'Osona de persones amb PCR positiva i s'han registrat 8 morts per causes relacionades amb la COVID-19. Actualment, a l'Hospital Universitari de Vic hi ha hospitalitzades 30 persones amb positiu per coronavirus SARS-CoV-2, de les quals 12 són pacients que requereixen cures intensives. A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb COVID de tot Osona, hi ha 15 pacients ingressats amb resultat positiu, mentre que a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu (gestionat pel CHV) no hi ha cap persona ingressada amb infecció activa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació