Lluís Soler protagonitza un curt d’homenatge als empresaris d’Osona

D'aquesta manera la Cambra d’Osona vol agrair la lluita constant que cada dia fan els osonencs per tirar endavant els seus projectes.

 

Publicat 02/12/2020, Osona - Comerç

L’actor manlleuenc Lluís Soler protagonitza un curt d’homenatge als empresaris d’Osona, a través del qual la Cambra d’Osona vol agrair la lluita constant que cada dia fan els osonencs per tirar endavant els seus projectes, reivindicar la força empresarial de la comarca i posar en valor el Km 0 i la cooperació.  El vídeo es pot veure a través de les xarxes socials i als mitjans de comunicació de la comarca i apel·la a l’optimisme en aquests moments de tantes dificultats que està vivint el teixit empresarial i els habitants d’Osona. La idea que a Osona les persones i les empreses no es podem arronsar s’acompanya de la participació de diversos empresaris/es i autònoms que es marquen els reptes als quals s’hauran de fer front entre tots/es per sortir d’aquesta crisi econòmica. L’espot acaba amb la participació del president de la Cambra d’Osona, Pere Antentas, i el president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, que afirmen que ara toca estar al costat dels empresaris per sumar i construir junts perquè darrera de les empreses hi ha persones que en aquests moments estan patint. Després que la Cambra d’Osona decidís suspendre aquest any el Dia de la Cambra en motiu de la Covid-19, el comitè executiu de la Cambra territorial va considerar que malgrat la situació s’havia de retre homenatge d’alguna manera a la persistència i resiliència dels empresaris de la comarca. Fa un mes va posar en marxa el projecte ‘Aixeca, Activa i Accelera el teu negoci’ que ofereix més de 50 serveis gratuïts en àmbits com el finançament, l’emprenedoria, el networking, nous mercats, la mediació, nous canals i el cessament de l’activitat.

 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació