Les obres a la teulada del Casal obliguen a suspendre les projeccions de l'AlterCinema

L'activitat es reprendrà el proper 17 d'octubre amb la pel·lícula 'La vida sense la Sara Amat' del Cicle Gaudí.

Publicat 25/09/2019, Torelló - Societat

AlTerCinema suspèn temporalment les projeccions a causa de les obres que s’estan realitzant a la teulada del Casal i que han començat aquesta setmana. La intenció, segons expliquen en un comunicat, “és reprendre l'activitat el dijous 17 d'octubre”, quan està previst projectar la pel·lícula 'La vida sense la Sara Amat' del Cicle Gaudí.

La suspensió d'activitats per obres afecta dues projeccions. D'una banda, 'Sed de Mal', dins del cicle AlTer Clàssic, que estava prevista per aquest dijous i que es posposa fins al següent semestre. I de l'altra, la pel·lícula 'Cafarnaúm', que s'havia de projectar el dijous 3 d'octubre i que s'ha reprogramat pel dimecres 30 d'octubre. 

En el comunicat, AlTer Cinema demana disculpes “per aquesta alteració en les projeccions” i recorda que les obres “són a fi de bé, per millorar l'equipament on es porten a terme les activitats de l'entitat”.            

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació