Les entitats de la Vall del Ges es mostren en contra la sentència del judici del procés

També manifesten els seu suport i solidaritat a tots els presos i preses i als seus familiars i amistats. 

Publicat 17/10/2019, Vall del Ges - Política
les-entitats-de-la-vall-del-ges-es-mostren-en-contra-la-sentencia-del-judici-del-proces

Comunicat del CD Borgonyà.

Moltes són les entitats de la Vall del Ges que han mostrat el seu rebuig contra la sentència del judici del procés a través de les xarxes socials. És el cas, per exemple, de la Fundació Festival de Cinema de Muntanya que manifesta el seu “suport i solidaritat amb tots els condemnats i condemnades així com als seus familiars i amistats”. Des de l’equip de persones que formen part del festival volen assenyalar i denunciar públicament “la repressió política, la criminalització dels moviments ciutadans i de manifestacions civils”. Per això diuen “ens unim i fem una crida en suport a les diferents mobilitzacions arreu del país”. 

També des de l’Agrupació de Comerciants de Torelló es mostren en contra la sentència. “Com a entitat creiem que aquest no és el camí per solucionar la situació política que viu Catalunya, i que la llibertat d’expressió i el diàleg són les vies que hem de seguir com a país democràtic que som”, diuen.

Des de la Comissió de Reis de Torelló “creiem en la llibertat d’expressió i en l’exercici del dret a decidir”, comenten. “Per aquest motiu rebutgem la sentència a les preses i presos polítics i la judicialització de la política”. 

I el Club Bàsquet Torelló manifesta que “defensa i defensarà la llibertat d’expressió” i des del CD Borgonyà expressen el seu rebuig a la sentència i defensen “en tot moment la llibertat d’expressió i el dret a decidir de tots els ciutadans”. A més, consideren “que aquesta sentència no solucionarà en cap cas el conflicte polític i apel•lem a una resolució mitjançant el diàleg”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació