Les biblioteques de Torelló renoven l’acord amb el Voluntariat per la Llengua

Les biblioteques de Torelló fan visible, un cop més, el seu compromís amb el programa VxL i amb la llengua.

Publicat 10/05/2021, Torelló - Llengua
les-biblioteques-de-torello-renoven-l-acord-amb-el-voluntariat-per-la-llengua

Les biblioteques de Torelló acaben de renovar el seu acord d’adhesió al programa del Voluntariat per la Llengua (VxL), un programa de foment de l'ús social de la llengua catalana. Continuarà, per tant, la col·laboració amb la biblioteca amb activitats diverses com ara oferir un espai relaxat a les parelles lingüístiques perquè es puguin trobar còmodament, els clubs de lectura, visites guiades per conèixer els serveis que ofereixen, presentacions de llibres i tota mena d’activitats per difondre el coneixement de l’ús i de la llengua catalana. També es pot trobar un petit racó del Voluntariat a l’entrada de la biblioteca Dos Rius on hi ha un aparador de l’actual campanya ‘Quan parles fas màgia’ juntament amb informació sobre el VxL i de com apuntar-s’hi. Amb aquesta iniciativa les biblioteques de Torelló fan visible, un cop més, el seu compromís amb el programa VxL i amb la llengua.

Per altra banda, Torelló s'emporta el primer premi de la campanya ‘A l'abril cada paraula val per mil’ 2021. Una participant de Torelló va guanyar el primer premi: un cap de setmana de turisme rural a Osona per a dues persones. Els premis comerç de Torelló han anat a parar a dos concursants de Manlleu i de Sant Bartomeu del Grau que ben aviat es passejaran per Torelló per decidir en quin dels establiments que han participat en la campanya es gasten els 50 euros del premi.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació