La xarxa associativa de Torelló aplega uns 130 voluntaris

S'han seleccionat dotze voluntaris que han estat formats per part de l'ABS i Protecció Civil. 

Publicat 20/03/2020, Torelló - Societat

El programa ‘Catalunya Nit’ de Catalunya Ràdio va entrevistar dijous a la nit la regidora de Benestar Social de Torelló, Núria Montanyà, per parlar de la xarxa de voluntaris que s’ha creat al municipi. Montanyà va explicar que s’ha creat una xarxa associativa que aplega uns 130 voluntaris i que en la reunió del comitè d’emergència que van fer divendres passat es van oferir entitats socials, culturals i esportives. Dilluns l’àrea de Benestar Social i Protecció Civil van seleccionar dotze voluntaris “que van rebre formació per part de l’Àrea Bàsica de Salut i Protecció Civil”. La regidora va dir que “la situació des de divendres passat fins a dia d’avui ha canviat” i, per tant, “es prioritza l’aïllament” i només es mobilitzen les persones “necessàries”.

Per altra banda, l’àrea de Benestar Social i Protecció Civil estan pendents de com es resolen els ajuts dels menjadors escolars per part del Departament d’Educació i de si s’entreguen targetes moneder als beneficiaris dels ajuts com s’ha anunciat i que seran distribuïts per part dels voluntaris de Protecció Civil. El consistori torellonenc també s’ha afegit al servei d’àpats de baix cost que prepara el Consell Comarcal. Es distribuiran entre les persones més vulnerables o usuaris del programa ‘Àpats en companyia’. Aquests dies des de Serveis Socials també s’han coordinat amb el servei de teleassistència de la Diputació que “ha reforçat el servei amb més operadors i una línia 900 gratuïta perquè es pugui fer el seguiment de les persones que no tenen l’aparell però que podrien necessitar-lo”, conclou.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació