La superfície comercial del nou Mercat Municipal de Torelló s'ubicarà finalment a la primera planta

Ho va comunicar l'Ajuntament de Torelló en la reunió que va mantenir dilluns amb la junta del Mercat Municipal.  

Publicat 22/01/2019, Torelló - Comerç
la-superficie-comercial-del-nou-mercat-municipal-de-torello-s-ubicara-finalment-a-la-primera-planta-i-no-al-subterrani

Imatge de l'actual Mercat Municipal. (Foto: Ajuntament de Torelló).

La renovació del Mercat Municipal de Torelló contempla instal·lar la superfície comercial a la primera planta, juntament amb la resta de parades, i no al subterrani com s’apuntava anteriorment. El regidor d’Obres, David Forcada, ha explicat aquest dimarts al matí al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona que el canvi es deu a una qüestió econòmica ja que “ubicar-lo a sota el Mercat feia incrementar molt el cost”. Així ho va anunciar l’Ajuntament en la reunió que va mantenir aquest dilluns amb la junta del Mercat Municipal i els paradistes. Forcada ha dit que l’avantprojecte “encara està molt verd” i que els paradistes els van traslladar la inquietud “d’haver de tancar algunes parades, no simultàniament, per un període d’un mes o mes mig i mig durant les obres”. Una qüestió, que segons Forcada, “caldrà veure com es resol”.

El mes de febrer es farà arribar tota la documentació, que es va presentar aquest dilluns, per tal que els paradistes “defineixin com volen que sigui la reforma, és a dir, en quin espai prefereixen que es col·loqui la seva botiga, les dimensions que ha de tenir o per altra banda, si no hi volen ser i, per tant, no volen continuar”. A continuació, es redactarà el plec de condicions per licitar l’obra “entre març i abril”. La clau és “que hi hagi una superfície comercial interessada en instal·lar-s’hi” per “temporitzar les obres”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació